Felnőttbarát wellness hotelek: amikor romantikázásra van szükség

Itt végre jut idejük egymásra
Itt végre jut idejük egymásra

Külföldön talán már többször is találkozott felnőttbarát hotelekkel, azonban Magyarországon még nincs annyira elterjedve ez az irányzat, ami azt jelenti, hogy akár egy kezén is megszámolhatja bárki, hány ilyen irányultságú szálloda van hazánkban. Itt megnézheti, hogy mit tudnak nyújtani a pároknak a hazai felnőttbarát wellness hotelek. Ahogyan a nevük is mondja, ide csak gyerekek nélkül lehet bejelentkezni, vagyis 14 év alatti vendégeket nem fogadnak.

A 14 és 18 év közöttiek is csak felnőtt felügyelete mellett tartózkodhat a szálloda területén. Mindez azt jelenti, hogy azok a szülők, akik bejelentkeznek egy ilyen vendéglátó létesítménybe, végre megszabadulhatnak a folyamatos kérdezgetésektől, a hisztiktől, a zajongástól. Itt valóban lehetőségük nyílik arra, hogy végre egy kicsit egymással törődjenek. Egerben az Erla Villa felnőttbarát hotel wellness részleggel is rendelkezik, ami egyértelműen a kikapcsolódást és a töltekezést szolgálja. A beltéri medence, jakuzzi, masszáz, pezsgőfürdő és finn szauna a vendégek rendelkezésére áll, méghozzá díjmentesen, vagyis az itt tartózkodásuk ideje alatt bármikor igénybe vehetik ezeket a szolgáltatásokat anélkül, hogy pluszba kellene fizetniük. Van, aki a bejelentkezésétől kezdve egyáltalán nem hagyja el a szálloda területét, csupán a kijelentkezést követően, mert itt valóban olyan nyugalom és összhang veszi körül, amit másutt nem tapasztal. A főzésről sem kell gondolkodnia az idejövő pároknak, hiszen a szállodában reggel 8-tól este 10-ig nyitva van a vendéglő.

Tehát, itt valóban gond- és tehermentesen tölthetnek el a párok néhány felejthetetlen napot, amit majd kétségtelenül szeretnének megismételni, amint lehetőségük adódik rá. A szálloda papucsról, törölközőről és köntösről is gondoskodik, így a vendégeknek nem kell azon morfondírozniuk, hogy miben és miként jutnak el a lakosztályoktól a wellness részlegig. Látható, hogy itt minden adott ahhoz, hogy a párok néhány nap erejéig kilépjenek a munkahelyük és az otthon megszokott rutinja által rájuk ruházott mókuskerékből és végre csak egymásra, meg önmagukra összpontosítsanak.