Bioderma Sensibio

Bioderma Sensibio reggel és este ajánlott

Mindannyiunk bőre más. Vannak, akiknek a legzordabb hideg sem viseli meg a bőrét, másoknak könnyen kipirosodik a környezeti hatásoktól, akár egy enyhe, hűvös fuvallattól is. A Bioderma Sensibio termékcsaládot érzékeny bőrűeknek találták ki. Kaphatóak arctisztítók, krémek egyaránt. A sminklemosó vagy a habzó gél arcitisztításra intenzív hidratáló hatású, kíméletesen tisztít és meggátolja a bőrhibák kialakulását.

A habzó gél sztártermék, eltünteti a fáradtság jeleit, üdévé varázsolja a bőrt. Kisimítja a dehidratáltság okozta ráncokat. Használata napi kétszer ajánlott, reggel és este. A Bioderma Sensibio AR arckrémet az érzékeny, látható hajszálerekkel átszőtt bőrre fejlesztették ki.

Gátolja a kipirosodásért felelős tényezőket, csökkenti a pírt, nyugtat, hidratál, erősíti a bőr védelmi funkcióját, javítja a komfortérzetet. Naponta 1-2 használat javasolt. A Bioderma Sensibio BB krém nem csupán egyenletessé teszi az arc tónusát, de véd az UV sugarakkal szemben is. Próbálja ki a termékcsaládot, mert nem fog csalódni benne!