Biztonságot nyújt a Samsonite pénztárca

Samsonite pénztárca

Gyakran halljuk elkeseredett vagy éppen pórul járt emberek szájából, hogy nagyon rossz világot élünk. Lényegében igazuk van, hiszen a mai világot a pénz vezérli.

Ma már olyan pénztárcára van szükség, amelyik nemcsak folyton tele van, hanem teljes biztonságot nyújt a benne tárolt dolgoknak. RFID védelemmel van ellátva a Samsonite pénztárca, amelyik csak egy a penztarca-stor.hu webáruház bőséges kínálatában. A RFID azt jelenti, hogy rádiófrekvenciás blokkoló található rajta. Egy ilyen darab leginkább az újfajta PayWave, PayPass és egyéb érintéses fizetési lehetőségekkel kártyák, biometrikus útlevél esetében nyújt teljes biztonságot az adatlopásokkal szemben.

Ha ilyen Samsonite pénztárca van a birtokunkban és ebben tároljuk a fontos iratainkat, pénzünket, nyugodtak lehetünk, hogy a chipek semmilyen távolságból sem olvashatóak le. Mindenképpen megéri egy ilyen pénztárcába befektetni, mert az adataink biztonsága nagyon fontos. Látogasson el a webáruházba és vegye meg ezt a darabot minél előbb!

Print Friendly, PDF & Email