A Dom Perignon pezsgő kész történelem

Dom Perignon pezsgő

Manapság már itthon is hihetetlen italkínálat van, mind a fizikai, mind pedig az online üzletekben, azonban különlegességek nem mindenhol kaphatóak. A Dom Perignon pezsgő a szakértők szerint páratlan.

Ha egyesek nem is értenek egyet ezzel a kijelentéssel, az tagadhatatlan, hogy a történelemben ez az ital a francia szerzetes nevéhez, Dom Perignonhoz köthető. Az első pezsgőt ugyanis a Szent-Benedek rendi apátság pincevezetője készítette úgy, hogy parafa dugóval zárta le az üveget, amit viaszba mártott drótkengyellel erősített rá. A Dom Perignon pezsgő azóta valóságos legenda, történelem és szerencsére mind a mai napig megvásárolható. Igazi luxuskategóriás termék, ami természetesen nemcsak a nevének köszönheti a népszerűségét, hanem az igazi, különleges zamatának.

A Dom Perignon pezsgő persze nem mindenhol található meg, azonban a premiumitalnagyker.hu biztos forrás, hiszen itt mindjárt több fajtája is jelen van. Az árak tekintetében is vannak különbségek, az olcsóbbak mellett drágábbak szintén akadnak.