cserepeslemez színek

Cserepeslemez színek – Miből lehet válogatni?

Számos érv szól a különböző cserepeslemezek használata mellett, ezek közül megemlítjük a költséghatékonyságot és az esztétikumot. Természetesen ahhoz, hogy az összkép ideális, szemet gyönyörködtető legyen, a tető színének passzolnia kell a ház színével, árnyalatával. A legtöbb weboldalon jelölve vannak az elérhető cserepeslemez színek. Például az aceltrapezlemez.hu online áruház kínálatában 10 szín közül lehet válogatni. Van fehér, fekete, bézs, a barna különféle árnyalatai, piros, zöld, ezüst színű cserepeslemez.

Ebben a széles választékban mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. A cserepeslemez költséghatékonyságát ékesen bizonyítja, hogy adott felületre vetítve, sokkal olcsóbb tetőfedési megoldás, mint a hagyományos technológiák. Többszörös korrózióvédelemmel van ellátva, tehát lényegesen hosszabb időközönként kell megejteni a cseréjét, mint a megszokott tetőfedő elemeket.

Nagy előnye még a cserepelemeznek, hogy meglehetősen csekély a súlya, aminek köszönhetően nem terheli meg a szerkezetet, amire kerül, így pedig megnöveli annak élettartamát. Új ház építése esetén nincs szükség, masszív, nehéz és anyagigényes szerkezetre, ellentétben a hagyományos megoldásokkal. Ezért is költséghatékony megoldás a cserepeslemez. Felhasználásával merevebb és erősebb lesz a tetőszerkezet, a nagyobb, egybefüggő elemeknek köszönhetően. Igény szerint, a még meglévő tetőszerkezetre és annak burkolatára is ráépíthető a cserepeslemez.

A Pascal Trapézlemeztől a kívánt méretben rendelhető meg, ezért felépítéskor kevés hulladék keletkezik, ráadásul az anyaga olyan, hogy könnyen újrahasznosítható. Tehát környezetbarát jellegéhez kétség sem férhet. Rendkívül esztétikus is a cserepeslemez, ugyanis a kinézete megegyezik a tradicionális, cserepes tetőfedő megoldásokkal, bármilyen épülettípushoz ideális, színének és mintájának gondos megválasztásával. Azért is kitűnő választás hosszútávra a cserepeslemez, mert olyan a felületkezelése, hogy nehezen szennyeződik be, a legtöbb esetben a csapadék is elegendő a tisztántartásához.