arcszérum

Delia ránctalanító arcszérum

arcszérum
Arcszérum

Az arc ápolására szükség van, hiszen ezt éri a legtöbbet a szél és a Nap. A kiszáradás és az égés ellen számos minőségi krém és szérum kapható már. Az egyik legkiválóbb arcszérum a Delia ránctalanító és revitalizáló, ami 10 ml kiszerelésben kapható és rengeteg vitaminnal van dúsítva.

Az arcra, dekoltázsra és nyakra való arcszérum már 25 év felett használható. Hidratálja a bőrt, visszaadja annak rugalmasságát és eltünteti a finom ráncokat, szarkalábakat. A parabénmentes szer egy friss arcbőrt ad vissza, ugyanis eltünteti a fáradság jeleit. Remek választás azoknak a hölgyeknek, akik éjszakába nyúló munkát végeznek vagy éjszakai váltásban is szoktak dolgozni.

A Delia ránctalanító arcszérum kiváló készítmény arcmasszázshoz. Használható minden este vagy heti rendszerességgel. A modern és kényelmes adagolásnak köszönhetően, nagyon könnyű használni és nem merül fel a pocsékolás lehetősége. Most kis- vagy nagytételben is meg tudja rendelni vegyi nagykereskedésünk honlapján keresztül. Tekintse meg a további értékes arckrémjeinket is!