Dell szerverek széles választéka

Dell R630 felújított változatban

Dell szerverek széles választéka
Dell szerverek széles választéka

Néhány dolgot érdemes figyelembe venni, amikor a cégünk adatbázisát igyekszünk bővíteni, illetve ha szeretnénk hatékonyabbá tenni az online ügyintézést. Ez esetben szerverekre lesz szükségünk. Minél nagyobb rendszert szeretnénk kiépíteni, annál több és nagyobb teljesítményű modellre lesz szükség.

A Dell R630 kimondottan gazdaságos választást jelent, mivel egy felújított változatról van szó, ami manapság is rendkívül sokoldalúnak számít a variálhatóságának köszönhetően.

Nem minden esetben éri meg mindenből vadonatúj változatot rendelni, hiszen a használt Dell R630 részletes diagnosztikai vizsgálaton esik át, mielőtt bekerül a serverelite.hu kínálatába.

Ezeknek az egységeknek a működését folyamatosan felügyelet alatt kell tartani, mert így időben kiszűrhetőek és kijavíthatóak a meghibásodások. Ezért minden Dell R630 szerverben megtalálható a monitorozási és távmenedzsment elérési lehetősége. Ha ez nem lenne elég a Dell R630 megbízhatóságával kapcsolatban, akkor talán a 2 év garancia már elég biztosítékot jelent mindenkinek.