Energia-hatékony fan coil egységek

Fan coil
Fan coil

A légkondicionálás területén általános tendencia, hogy mindenki alacsony fogyasztású megoldásokat kínál, hiszen a vevők egyre hatékonyabb berendezéseket keresnek. A Galletti kínálatában ezt állandó mágneses motorral, inverteres szabályozással érik el.

Az általuk kínált fan coil egységek, a hagyományos motorokhoz képest, közel 50%-os megtakarítást, a kívánt légáram gyorsabb és pontosabb elérését, ugyanakkor az alacsony terheléskor, például éjszakai üzemmódban csendes működést ígérnek.

A megfelelő vezérlőegység kiválasztásával, a fan coil minden paraméterét közvetlenül irányítani lehet. A ventilátor sebességének kiválasztása történhet kézzel, illetve automata módon. Automata módban, a beállított hőmérséklet és a helyiség valós hőmérséklete közötti különbség alapján határozza meg a vezérlő a szükséges fordulatszámot.

A hűtésre is alkalmas fan coil egységeknél kiválasztható kézzel és automatikusan is a hűtési-fűtési funkció. Időzítő funkció is van és a beállított értékek, ventilátornak a sebessége, üzemmód, megjeleníthető nagymérető LED kijelzőn.