csavaros lapszintező

Ezért praktikus a csavaros lapszintező alkalmazása

A burkolás olyan feladatkör, amit kellő odafigyeléssel kell elvégezni. Bár egy külön szakmáról van szó, azért némi odafigyeléssel és önképzéssel, valamint kiváló alapanyagok és eszközök alkalmazásával, saját magunk is megoldhatjuk az otthonunk felújítását ezen a területen. A csempézéshez megéri a csavaros lapszintező rendszerek valamelyikét beszerezni.

A TLS-TORNADO, a TLS-HURRICANE, valamint ezek ECO változatai ugyanolyan specifikációkkal rendelkeznek, ezért a termékek egymással minden tekintetben felcserélhetőek. Ami egyértelműen mellettük szóló érv, az a viszonylag egyszerű kialakításból adódó gyors használat. A csavaros lapszintező kezelése ugyanis nem igényel semmilyen szerszámot, csupán némi kézügyességet.

Az időtakarékosságon kívül, a költséghatékonyság szintén mellette szól. A talp részek egészen 5 mm-ig használhatóak fugatávtartóként, ami egy plusz munkafázist és alapanyagok beszerzését szünteti meg. A csavaros lapszintező használata nagyfokú kényelmet jelent, amiről kár lenne lemondani. A vízszintes felszínek kiképzése még sohasem volt ennyire egyszerű feladat.