A Facebook szavazó rendszerrel mindenki csak nyerhet

Facebook szavazó rendszer

A jövőnket nagymértékben meghatározza, hogy a jelenben miként döntünk bizonyos dolgokról. Például, ha a jelenben eldöntjük, hogy összekötjük valakivel az életünket, akkor az a következő 40-50 évünket meg fogja határozni. Ugyanúgy rányomhatja egy versenyre a bélyegét az is, hogy milyen módszer alapján döntenek a győztesről.

A Facebook szavazó rendszer olyan módszer, amit egyre gyakrabban szoktak használni például a szépségversenyeken. Nem véletlenül, hiszen a megbízhatóság és a gyakorlatiasság egyaránt a Facebook szavazó rendszer pozitívumai közé sorolható.

A szavazók csak egyetlen egyszer voksolhatnak a kedvencükre, mivel a feltöltött képeknél található Like gomb megnyomásával juttathatják előnyhöz azt a versenyzőt, akit győztesként szeretnének látni a megmérettetés végén. Továbbá, a Facebook szavazó rendszer segítségével a verseny szervezői egy kis nyereményjátékkal ösztönözhetik a voksolókat. Azok, akik érvényes szavazatot adnak le, automatikusa egy sorsoláson vesznek részt, ahol a szervezők határozata alapján, különféle nyereményekkel gazdagodhatnak.