fülbevaló alap

Fülbevaló alap egyedi kreációkhoz

fülbevaló alap
Fülbevaló alap

Ha imádja az egyedi, különleges fülbevalókat, de nehezen talál olyan darabokat, amelyek biztosan nem jönnek majd szembe Önnel az úton, illetve ha fel is fedez egy-egy ilyen modellt, akkor általában túl drágának találja, próbálkozzon meg a saját kezű ékszergyártással!

Amennyiben Ön alkotja meg a kiegészítőit a különböző fülbevaló alap változatok és egyéb alapanyagok segítségével, akkor garantáltan nem fogja mások fülében is látni ezeket. A kézzel készült darabok egyébként is mindig egyediek, mert egyszerűen nem lehet tökéletesen egyforma példányokat létrehozni.

Azonban, ha az éppen emiatt magasabb ékszer árakat túlzásnak véli és érez magában kreativitást, illetve némi kézügyességet ahhoz, hogy saját maga váltsa valóra az ékszerekkel kapcsolatos álmait, akkor érdemes egy próbát tennie a fülbevaló alap és más kellékek házilag történő összeillesztésével.

Még az is lehet, hogy saját magát is meglepi, hogy miket tud létrehozni néhány olyan egyszerű alkatrészből, mint a fülbevaló alap és pár gyöngy.