rugós foci

Rugós foci a családi mérkőzésekhez

rugós foci
Rugós foci

A focizás remek szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, azonban sajnos nem lehet bármikor űzni ezt a testedzésnek sem utolsó tevékenységet. Az időjárás, a lakó- és az aktuális tartózkodási helyünk is igencsak beleszólhat a labdarúgással kapcsolatos terveinkbe, így jól jöhet valamilyen alternatíva azokra az esetekre, amikor nem mehetünk ki rúgni a bőrt.

Például a rugós foci kiváló megoldást nyújthat az esős napokra, illetve olyankor is, amikor nincs a környéken olyan tér, ahol legalább passzolgathatnánk egyet. A rugós foci egyébként nem egy új keletű dolog, már régen is sokan játszottak a modern játékok kezdetleges változataival, és természetesen nemcsak azok, akik maguk is szívesen futottak a labda után és rúgtak kapura.

Hiszen ehhez a játékhoz nem előfeltétel, hogy valaki szeressen vagy tudjon valamennyire focizni, mert itt csak kézügyességre és jó célzó képességre van szükség. Ugyanis a rugós fociban úgy lehet passzolni, hogy a rugóval rögzített bábukat hátrahajtjuk és hirtelen elengedjük.

Ezt azok is szokták élvezni, akiktől egyébként rendkívül távol állnak a labdajátékok és még a lányok is előszeretettel neveznek be egy-egy meccsre, tehát a rugós foci olyan családokban is jól jöhet, ahol a gyerekek között mindkét nem képviselteti magát.

Sőt, nemcsak a kicsik mérkőzhetnek meg egymással, hanem a szülők is beszállhatnak a mókába és mindenki szembeszállhat mindenkivel, hogy eldőlhessen, ki a rugós foci királya. Közel sem biztos, hogy az fog nyerni, aki a hagyományos futballban a legügyesebb, tehát nagy izgalmak elébe nézhetünk, ha előkerül a szekrényből, játéktárolóból a rugós foci.

Meglepetést okozhatnak az amúgy hercegnős ruhákban járó, folyton csak babákkal és Barbiekkal játszó kislányok is, de az anyukák is megcsillogtathatják a tehetségüket. Ha Ön is szeretné, hogy együtt játsszon a család és mindenki jól szórakozhasson, akkor a jatekwebshop.eu oldalon megtalálhatja a rugós foci többféle változatát. Asztali kivitelt és szettet is vásárolhat, ha úgy véli, hogy ezek valamelyike felelne meg a leginkább.