A generálkivitelező milyen feladatokat lát el?

Generálkivitelező cég

Aki elsajátítja ezt a szakmát, annak az lesz a feladata, hogy az építkezés vagy lakásfelújítás teljes lebonyolítását elvégezze. A generálkivitelező a munkálatok alatt felelős azért, hogy minden rendben menjen és a garanciát is vállalja.

Akkor, ha igénybe veszi a szakember szolgáltatásait, nem kell, illetve nem szükséges Önnek ismernie a tevékenység folyamatát vagy sorrendjét. Az eltérő munkafázisok elvégzéséhez más-más hozzáértő csapatra van szükség. Önnek, viszont a csapatokat nem kell felkeresnie, mivel a generálkivitelező mindent elvégez, így leveszi a terheket a válláról.

Sok időt és energiát tud megspórolni ezzel az építtetőnek. Az építési fővállalkozó készítteti el az építési, valamint a fejlesztési terveket, azután azokat engedélyezteti. Ezt követően lebonyolíttatja az összes feladatot, a szerződésben lévő meghatározott időn belül. Egyes esetekben a generálkivitelező feladata, akár a teljes belső lakberendezés is lehet. Az ilyen szakember jelenléte nagyon sok előnyt jelent a megbízónak.