Gyerektartás meghatározása ügyvéd segítségével

Gyerektartás

Egy válóper során még több kérdés vár megoldásra abban az esetben, ha közös vagyon vagy gyermekek is vannak. A gyerektartás éppen ezért sarkalatos pontját képezi a pernek, sokszor éppen a gyermektartásdíj összegének a megállapítása a legfontosabb feladat.

Ennek az összegnek a jogi meghatározása nemcsak egy házasság felbontása során lényeges, hanem az élettársi viszony megszakadása esetében is. Mivel ez egy roppant komplex folyamat, ami bizonyos esetekben perre kerül, szükség van tapasztalt és családjogra szakosodott ügyvédek beavatkozására.

Akinek szüksége van egy, a gyerektartás kérdésében jártas ügyvédre, az keresse fel bizalommal a Vidákovics & Partners ügyvédeit, akik elérhetőek, többek között a vidakovics.hu weboldalon keresztül is. Ők nagy segítséget tudnak nyújtani a válóper, a kiskorú elhelyezése és a gyerektartás kérdésében is. Mivel a szülők válása már önmagában nagy trauma lehet a gyermekeknek, igyekezni kell a válópert és az ezzel járó dolgokat minél békésebben és profik bevonásával intézni.