Gyors és hatékony korom csiszologep

Korom csiszologep

A bőr, a haj és a köröm ápolása évezredek óta a hölgyek mindennapi rutinját képezi. Azonban bizonyos időnként ezeket a testrészeket fel kell frissíteni. Ami a körmöket illeti, az újult erő a korom csiszologep használatában merül ki, ugyanis a gél lakkot csakis ezzel az eszközzel lehet hatékonyan eltávolítani.

Egy körömreszelő alkalmazása mindamellett, hogy túlságosan hosszú folyamat lenne, a körmöt is felsértené. A korom csiszologep ezzel szemben egy tökéletesen kifejlesztett készülék, amelynek a forgási sebessége hibátlan.

Egyébként a masina gyorsaságát be lehet állítani a gyártmányon található gombok segítségével, így abban az esetben, ha a körmön található rétegek vastagabbnak bizonyulnak, bátran lehet alkalmazni a lendületesebb tempót.

A korom csiszologep igénybevétele fájdalommentes, azonban pár perc után érdemes kikapcsolni és pihentetni, hiszen könnyen felmelegedhet, ez pedig kellemetlen érzést vonhat maga után a szarulemezen. A szakképzett manikűrösöknek a korom csiszologep működtetése közben tanácsos maszkot viselniük.