henna szett

Henna szett – ha egzotikusra vágyunk

henna szett
Henna szett

A testékszerek alatt nemcsak a fülbevalókat, láncokat, gyűrűket és piercingeket értjük. A hennával készített motívumok is ezek közé tartoznak. A henna szett nálunk is elérhető, így bárki kipróbálhatja ezt a különlegességet. Mind a nők, mind pedig a férfiak kedvelik a változatosságot, már ami a külsejüket illeti.

Sokan megcsodálják mások tetoválásait, azonban maguknak mégsem készíttetnének egyet. A hennával gyönyörű ábrákat lehet festeni a bőrre, amelyek természetesen idővel lejönnek a bőr felületéről. Az ekszerem.hu webshopban kapható henna szett azonban nemcsak az alapanyagot tartalmazza, hanem csodásan kidolgozott, nőies, indás mintákat is, amelyeket bárki könnyen fel tud vinni, akár saját magának is.

A különleges, természetes testékszer a világ számos részén elterjedt, különösképpen Indiában. Nagyon egzotikus megjelenést kölcsönöz, a nyári szetteket még vonzóbbá teszi. A henna szett ennek ellenére megfizethető, többször is használható. A henna por teljesen természetes, egyáltalán nem káros az egészségre.