másolópapír

Másolópapír nyomtatáshoz és jegyzeteléshez

másolópapír
Másolópapír

Vásárlásnál több szempontot kell figyelembe venni és ez az irodákra is igaz. A tökéletes másolópapír megrendelése szintén a személyes igényeink szerint történik, mivel nem mindegy, hogy mire fogjuk használni. Az egyik lehetőség, hogy kézzel fogunk ráírni.

Ez a legtöbb irodában gyakran előfordul, amikor sietünk vagy gyorsan le kell írni valamit, akkor az első szabad felületet vesszük magunk elé. Tény és való, hogy rengeteg jegyzettömb közül tudunk választani, azonban néha nagyobb felületre lesz szükség és ilyenkor az A4 lapok szoktak előkerülni. Amennyiben tollal akarunk írni valamit, akkor mindegy a másolópapír minősége, így nyugodtan választhatjuk a legolcsóbbat. A nyomtatásnál és másolásnál azonban egészen más a helyzet. Ha valami fontos dolgot akarunk nyomtatni, akkor érdemes olyat választani, ami a nyomtatónkhoz illeszkedik.

Külön szempont, hogy legyen mentes a savaktól, mivel így évek múlva sem fog besárgulni (feltéve, ha szükségünk van az archiválásra). Ezek a nyomtatópapírok kicsit drágábbak, de tartósabbak is.