pályázatfigyelés ingyenes

Hogyan működik egy pályázatfigyelő szolgáltatás?

Több alternatív lehetőség is kínálkozik bármilyen beruházási döntés meghozatalakor, egy vállalkozásnak a finanszírozási konstrukció kiválasztásakor. Nyilvánvalóan minden cégtulajdonos arra törekszik, hogy a legkedvezőbb feltételrendszer keretében jusson forráshoz, ezért gyakran kérik a szakemberek segítségét. A pályázatfigyelés ingyenes lehetőség, amit érdemes megragadni. A forrascentrum.hu weboldalon keresztül felvehető a kapcsolat a szakértőkkel.

Egyszerűen csak megadja a telefonszámát a cég munkatársának, aki felveszi Önnel a kapcsolatot, ezt követően pedig a pályázatokról, hitelekről, illetve kockázati tőkéről szóló hírlevelet havonta egyszer kiküldik a pályázatfigyelő szolgáltatásra feliratkozott személynek. Azonnal értesítik, ha kedvező hitelkonstrukció vagy új pályázati kiírás jelenik meg, aminek keretében forráshoz juthat. Ha megvan az ideális lehetőség, akkor a Forrás Centrum szakértői vállalják a pályázatírás precíz feladatának elvégzését is.

Természetesen, ezt már nem ingyen, hanem sikerdíjas konstrukcióban teszik. A pályázatíró munkája kulcsfontossággal bír, hiszen az illetékes bizottság az általa elkészített dokumentáció alapján fogadja vagy utasítja el azt. Ahhoz, hogy egy adott pályázati összeget elnyerjen, vagyis minél nagyobb legyen az esélye, feltétlenül szakértői segítséget szükséges igénybe venni. Nagyon nagy a konkurencia ezen a téren is, rengeteg az igénylő, így igen nehéz ennyi vetélytárssal szemben győzni. Alapos, profi pályázatíró által elkészített dokumentációval jelentősen nő az esélyünk a sikerre.

Amennyiben egy vállalkozás szakértő pályázatírót alkalmaz, akkor sokkal jobb eséllyel indul a források megpályázásában, mint mások, mivel azokat a tendereket választják ki számára, amelyik területeken a legerősebb lehet az elkészített anyag. Így a legjobb esélyekkel indulhat a versenytársaival szemben. Ezután a pályázatíró elemzi a szövegezést és együttműködve a szervezet pénzügyi, gazdasági szakembereivel, összeállítja az anyagot. A rostán csak profi pályázatíró által készített dokumentáció megy át.