ingyenes pályázatfigyelés

Hogyan zajlik a pályázatfigyelés menete?

Cégfejlesztésre sokan megpróbálnak pályázati forrásokból hozzájutni, de ez nem olyan egyszerű folyamat, hiszen az EU támogatás egyik nagy hátránya, hogy nem mindig akkor van kiírás, amikor a vállalkozónak szüksége volna rá. Azért, hogy ne maradjon le egyetlen adódó lehetőségről sem, célszerű feliratkoznia a Forrás Centrum Kft. pályázatfigyelő szolgáltatására. Ráadásul az ingyenes pályázatfigyelés csupán egy regisztrációba “kerül”.

Felvilágosítást is díjmentesen adnak a szakértők az ügyfeleiknek, az általuk elérhető vissza nem térítendő forrásokról, hitelekről, tőkelehetőségekről. A pályázatfigyelésre fel lehet iratkozni a forrascentrum.hu weboldalon. Csak meg kell adnia a telefonszámát és a cég munkatársa rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot. A pályázatfigyelésre feliratkozott ügyfeleknek a cég munkatársai általában havonta egyszer küldik el a pályázatokról, hitelekről és kockázati tőkéről szóló hírlevelet.

Az a legjobb ebben a szolgáltatásban, hogy azonnal tájékoztatják a feliratkozottakat, ha valami fontos esemény történik, mint például, ha új pályázati kiírás vagy kedvező hitelkonstrukció jelenik meg. Txt formátumban küldik a leveleket, amiben meg van jelölve a hivatkozás, ahol az információ elérhető. Arra viszont számítani kell, hogy bár a pályázatfigyelés és a projekttanácsadás ingyenesen történik, a szakértők sikerdíjas konstrukcióban készítik a pályázati vagy hiteldokumentációt. Megéri igénybe venni minden szolgáltatást, mert a szakemberek lényegesen könnyebben boldogulnak mindennel, mint mi.

A pályázatíró munkája meglehetősen összetett, tapasztalatot és szerteágazó ismereteket igényel. Nagyobb eséllyel indulunk a pénzforrás megszerzésének rögös útján egy szakértő által pontosan megfogalmazott dokumentációval. Ha megvan a lehetőség, akkor mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy elnyerjük a pályázatot. A profi pályázatíró azokat a tendereket választja ki, amely területeken a legerősebb lehet az elkészített anyag, ahol a legjobb esélyekkel indulhatunk a versenytársainkkal szemben.