Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite és Huawei P10 Plus telefonok kedvező árakon

Huawei P10 Lite
Huawei P10 Lite

Egyre többen érdeklődnek a kínai okostelefonok felől. Ez nem véletlen, hiszen ezek a készülékek igen megbízhatóak, de ami ennél is fontosabb, hogy hihetetlenül olcsóak. A legnagyobb kínai telefongyártók ezért mindent megtesznek, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelő készülékeket. Ezért már évek óta bevett tendencia, hogy az alapmodell mellett elkészítik a telefon gyengébb és erősebb változatát is.

Így született meg a Huawei P10 Plus, amely az alapmodellhez képest extra tulajdonságokkal rendelkezik, valamint a Huawei P10 Lite, amely pedig a szerényebb, gyengébb változata ugyanannak a modellnek. Így azok is megtalálhatják a számukra megfelelő telefont, akik szívesen fizetnek többet némi extráért, és azok is, akik beérik az olcsóbb darabokkal is. Méretbeli különbséget nem fedezhetünk fel a két készülék között, árbeli eltérést azonban már annál inkább. Az alapmodell mellett a Huawei P10 Lite is középkategóriásnak számít, míg a Huawei P10 Plus már inkább a csúcskategóriás készülékek sorát gazdagítja.

Ennek megfelelően az ára is jóval magasabb. De még így is sokkal olcsóbban megvásárolhatjuk a csúcskategóriás Huawei P10 Plus-t, mint a hasonló kvalitásokkal rendelkező nyugati telefonokat. Így mindenki megtalálhatja azt az árkategóriát, amelyet ki tud fizetni, és biztosak lehetünk abban is, hogy egy remek készülék tulajdonosai leszünk. Fontos eltérés az is a két készülék között, hogy a Huawei P10 Lite csupán egy hátoldali kamerával rendelkezik, míg a Huawei P10 Plus, az alapmodellhez hasonlóan, dupla kamerarendszerrel lett felszerelve.