Hűtsön, fűtsön HD klímával!

HD klíma
HD klíma

Napjainkban, a klíma meghatározó szerepet tölt be az ember életében. Időjárástól függetlenül, a lakásában és az autóban mindenki olyan hőmérsékletet szeretne, ami a számára leginkább ideális, kellemes. Mindezt egy korszerű berendezés, a HD klíma képes megteremteni.

Nem tartozik az általában megszokott klímakategóriába, hiszen kifejlesztett opcióinak köszönhetően, nemcsak a levegő lehűtésére alkalmas, hanem fűtésére is. Az elmúlt évben nagyon felkapottá vált és nem alaptalanul. Úgy korszerűsítették, hogy több szükségletet kielégítve, minél kevesebb energiát fogyasszon, ami sikerült is, mert a működtetésének költséghatékonysága bizonyított tény.

Kifejlesztésénél odafigyeltek az antibakteriális szűrőnek a bevonatra, ami útját állja, hogy a helyiségbe jussanak az allergiát vagy ekcémát okozó bacilusok, elpusztítván azokat. A HD klíma gondot fordít a kellemetlen szagok elhárítására is. Megemlítendő, hogy az előforduló áramkimaradások után, az utolsó beállítások szerint magától újraindul a masina.