Rágcsálóriasztók

Patkánycsapda
Patkánycsapda

Kellemetlen látogatók a rágcsálók az emberi közösségekben. Még egy-kétszáz évvel ezelőtt ez teljesen természetes állapot volt, ma egyáltalán nem az. Tudjuk, hogy betegségeket terjesztenek és emellett igen szaporák is. Tehát amint megjelennek, a legjobb valamilyen módon távozásra bírni őket.

Erre több lehetőség kínálkozik, de az általunk letesztelt modelleket a www.mostveged.hu oldalon kínáljuk. Ezek között megtalálhatóak élve fogók is és olyanok is, amelyekből nem kerül ki élve a rágcsáló. Az élve fogók állatbarátibb megoldást kínálnak, de ezeknél figyelni kell, hogy az állatot jó messzire vigyük a háztól és ott engedjük ki.

A www.mostveged.hu webáruház termékeihez leírásokat és a legtöbbjükhöz videót is mellékeltünk, hiszen így mindenki láthatja is, hogy hogyan működnek.

Amennyiben kérdés merül fel a termékekkel kapcsolatban, úgy a www.mostveged.hu oldalon elhelyezett ügyfélszolgálati hívószám tárcsázásával tudunk választ adni. A SWISSINNO termékek hatékony működése nagy segítség a kertészetek, de a háztartások számára is.