Impozáns nappali csillár vásárlása online

Csillárok széles választéka

A dekoratív világítótestek minden lakás vagy ház helyiségeinek hangulatát, szépségét képesek kiemelni és hangsúlyozni. Egy szép nappali csillár például az adott szoba modern vagy klasszikus berendezésével kell harmonizáljon, hogy egységesen mutatós képet adjon vissza mind a lakóknak, mind a vendégeknek.

De hogyan is válasszuk ki a megfelelő modellt a megannyi nappali csillár közül? Ha már elege van abból, hogy órákat tölt el tanácstalanul egyik-másik lámpaboltban, ha túl magasak az árak, vagy nincs személyzet, aki tanáccsal segíthetné a választást illetően, akkor érdemes otthona kényelméből, online boltban böngésznie. A VillanyLeo webáruház kínálatában közel 200 modell közül lehet válogatni, vannak olyan többkarú csillárok, amelyek lefelé vagy épp felfelé mutatnak.

Stílusukban is vannak eltérések, nálunk elérhetőek a rusztikus, klasszikus, minimalista, modern és extravagáns változatok egyaránt. Ha nem tudja eldönteni, pontosan melyik nappali csillár volna igazán mutatós otthonába, lehetősége van arra, hogy fényfelmérést kérjen tőlünk. Munkatársnőnk kiszáll és megnézi a nappalit, és a tágas helyiséghez mérten ajánl olyan világító egységet, ami kellően megvilágítja azt, illetve stílusában, színében is igazodni képes a berendezésekhez.

A honlapunkon minden nappali csillár termékelírását megtalálja, a legfontosabb paraméterek alapján is tud választani. A hagyományos E27 foglalatok mellett, más modellek is kaphatók. Szegedi bemutató üzletünkben helyben is vásárolhat, de országos kiszállítást is biztosítunk. 15.000 Ft feletti rendeléskor nincs postaköltség, fizetni átvételkor lehet.

Print Friendly, PDF & Email