Karosszériavédő fólia, a magabiztos közlekedésért

Karosszériavédő fólia

Egy teljesen új autóba fektettük a pénzünket? Akkor mielőtt hosszabb útra indulnánk, nem árt, ha először egy szakműhelyt látogatunk meg, ahol a karosszériavédő fólia lesz felhelyezve. Miért is jó ez? Az eredeti fényezésen nagyon hamar észrevehetők az apró sérülések jelei is. Akár városon élünk vagy éppen vidéken, elég egy apró kavics felcsapódása, vékonyabb, ámde száraz ág jelenléte, hogy jól látható karcok alakuljanak ki.

Ez aztán idővel nagyon elrontja az összképet, de az újbóli festés és fényezés igen költséges. A karosszériavédő fólia azonban megóvja a külsőt ezektől a hatásoktól. Az egyes típusoknak a várható élettartama eléri a 6 évet, -20 és +70 fok közötti hőmérsékleten.

Kimondottan az európai környezethez lett idomítva, így biztosak lehetünk a hatékonyságában. Felhelyezését követően a karosszériavédő fólia szinte teljesen észrevehetetlen és igény szerint könnyedén lecserélhető. Ismerjük meg a sajátosságait és alkalmazzuk a mindennapokban! Közlekedjünk biztonságosan és nem utolsó sorban teljesen magabiztosan.