Ki veheti hasznát a Promixx shakernek?

Promixx shaker

Mi a közös a sportolókban, a szakácsokban és a háziasszonyokban? Bizonyára több közös is fellehető, ám a Promixx shaker mindenkinek a hasznára válik, a kívánt állagú élelmiszer vagy táplálék-kiegészítő elkészítéséhez.

Kivitelezésének köszönhetően, a kivehető rész könnyen hordozható és tárolható, így minden reggel elkészíthetjük a kedvenc turmixunkat és magunkkal vihetjük. A sportolók mindennapjaiban nagyon lényeges a megfelelő mennyiségű fehérje és tömegnövelő bevitele, ami sok esetben por formájában kerül megrendelésre, így ideális más élelmiszerekkel való társításra. A Promixx shaker másra is használható, kezdve a babaételektől egészen a koktélokig, amelyek finomsága fokozható.

Egy egyszerű palacsintatészta is csomómentessé tehető és igazán gyorsan elkészíthető ezzel a készülékkel. A fitzone.hu oldalon megrendelhető minden olyan termék, amelyek a fitt, sportos és egészséges életmódhoz szükségesek. Ne feledjük, hogy a Promixx shaker olyan eszköz, amire nemcsak a szakácsoknak van szükségük!