Kínos családi képek brigádja

Családi képek
Családi képek

Bizonyára sokunk tartogat magáról olyan képeket, amelyeket nem szívesen hozna a nyilvánosságra, hiszen nem igazán sikerültek a legjobban, viszont nagyon viccesek. Néhány képen valamelyik ballépésünket, furcsa helyzetet, kierőltetett mosolyunkat kapták lencsevégre.

Nem számít mennyire kínosak a családi képek a rokoni látogatások alkalmával biztosan előkerülnek. Ezeknek a képeknek a szépsége abban rejlik, hogy jelentős részük spontán, nem beállított, így a rajtuk szereplő személyek valós énje látható.

Ezzel szemben, ma már alig találunk kivételt a sok csalóka és mű kép között. Az utóbbi időben egyre inkább elterjedt az a szokás, miszerint a régi képeket újra elkészítik. Némelyiken egy anyuka látható, ölében az egykor még alvó baba, most meg már egy igen csak szűkösen elhelyezkedő bajuszos fia fekszik. Sokan a testvérekkel együtt készítenek hasonlóan mulatságos képeket a régi, játszadozó gyerekéveiket idézve. Mindenesetre a családi képek szívmelengető és kedves emlékek maradhatnak számunkra, ezért érdemes megóvni őket.