Minőségi címkenyomtatás

Kisebb mennyiségű etikett címke is kapható

Nem is gondolná, hogy milyen sok lehetőség adott felcímkézni egy terméket. Amennyiben árucikkeket szeretne forgalmazni, akkor tisztában kell lennie az ezeket érintő szabályokkal.

Egyikről sem maradhat le az etikett címke, amin belül több típus is kapható. Ott van például az egyszerű öntapadós változat, amit a legtöbb esetben használnak. Erre rányomtatják a készítmények összetételét, esetleg a szavatossági idejüket és minden egyéb lényegesebb tudnivalót.

Ha valamilyen strapabíró verzióra gondolt, akkor az etikett címke destruktív és biztonsági változata ajánlott. Továbbá az sem ritka, hogy múzeumok és könyvtárak fordulnak a gyártókhoz, hogy készítsenek címkéket. Köztudott, hogy a könyvtári könyveket megjelölik egy bizonyos címkével, ami esetleg még a biztonsági kapunál is jelez.

Számtalan lehetőség adott az etikett címkével kapcsolatban, ezért csak ki kell válassza, hogy melyik felel meg az elvárásainak. Még minimális mennyiséget is nyugodtan rendelhet, de természetesen nagyobb volumenre is lehetőség van.