téli kabát

Kismama kabátok télre: így érdemes felkészülni a borzongós téli napokra

Egy stílusos hölgy a terhessége idején is csinosan, divatosan öltözködik, de ugyanakkor arra is odafigyel, hogy kényelmes viseletet biztosítsanak a viselt ruhadarabok. Télen elengedhetetlen a kismamakabát, aminek kiválasztása nem csupán ízléstől, hanem alkattól is függ. A kismamáknak is különösen fontos, hogy megtalálják a megfelelő téli kabátot. Ezekből kapható az üzletekben rövid és hosszú fazon egyaránt, amelyeknek a hasnál lévő része úgy készül, hogy kényelmesen elférjen benne a növekvő pocak.

A rövid fazonú kismamabakát azoknak a hölgyeknek ideális választás, akik sokat utaznak kocsival és kevesebbet járnak-kelnek a hideg utcán. Ebben az esetben ugyanis elegendő a rövid fazon, ami eltakarja a feneket, de nem ér le térdig. Egy ilyen kabátban kényelmesen ülhet az autóban és még nagy hassal is könnyű benne a ki-beszállás. Továbbá, ez a fazon javasolt az alacsony kismamáknak is. A magas hölgyek viszont egy percig sem kell gondolkozzanak azon, hogy a hosszú fazonú kismamakabátot szerezzenek be.

Ez a modell a legnagyobb hidegben is melegen tartja a testet, a viselője biztosan nem fog megfázni. Optimális döntés mindazoknak, akik sokat vannak levegőn vagy már van egy gyermekük, akivel rendszeresen járnak a játszótérre, különböző gyerekprogramokra stb. Vannak igazán praktikus kismamakabátok is, például a kétfunkciós fazon két élethelyzetre kínál megoldást. A terhesség ideje alatt kismamakabátként, a szülést követően pedig kényelmes női kabátként lehet viselni.

A fortély ezeknél a modelleknél a ki- és becipzározható kismamabetét, ami megnöveli a kabátot ott, ahol a pocak a nagyobb helyet kívánja. Hosszú távú megoldást kínálnak a várandósoknak ezek a praktikus fazonok. Annak a hölgynek, aki tudja, hogy hordozós édesanya lesz, célszerű háromfunkciós, vagyis hordozós kismamakabátot választania. A bboom.hu webáruház termékpalettája a felsorolt modelleket mind tartalmazza, ezért tanácsos innen beszereznie a meleg kabátot. Magas minőségű termékeket és kedvező árakat talál ebben az online üzletben.