Kismotor kezdő aszfaltbetyároknak

Gyerekjátékok széles kínálata

Sok fiú, de a lányok közül is akadnak néhányan, akik már kiskorban elkezdenek rajongani a motorokért. Nekik kiváló játéknak számít egy olyan kismotor, amit lábbal lehet hajtani és tökéletesen élvezni lehet ezzel a mozgás örömét.

Többféle színben kapható, ezért egyaránt meg lehet találni kínálatban a lányoknak és a fiúknak való modelleket. Amilyen kicsi, olyan erős és strapabíró, bár ezt első pillantásra nem is gondolná. Azonban a gyerekek kíméletlenek az ilyen játékszerekkel, ezért kifejezetten fontos volt a strapabíró kialakítás.

A kismotor olyan anyagból készült, ami nem törik és nem kopik el könnyen. Ha a gyermek megunta és nem hajlandó tovább hajtani, akkor bizony a szülőnek kell hazavinnie a játszótérről, viszont a könnyű műanyagot nem lesz nehéz cipelni.

A gyerekek imádják a kismotor minden változatát. Ezután következhet az első bicikli, amint sikerült elsajátítaniuk a kismotor kormányzását. Háromtól egészen öt éves korig ajánlott a használata a különféle modelleknek. A háromkerekű változatok mellett megtalálható a kínálatban a négykerekű quad is.