Küldtél már valaha csomagot Hollandiába?

Itt a megoldás a csomagnet.hu weboldalon
Itt a megoldás a csomagnet.hu weboldalon

Általában rengeteg olyan panasz hallható, hogy főleg ünnepek környékén nem érkeznek meg időben a csomagok. Olyan is előfordult, hogy 2 héttel az ünnepek után jutott el a címzetthez, így az ünnepi meglepetés elmaradt. Mindez arra figyelmeztet, hogy alaposan meg kell választanod azt a felületet és futárszolgálatot, amivel csomagot küldesz. A csomagnet.hu weboldalon keresztül szinte bárhova küldhetsz csomagot. Milyen előnyei vannak, ha ezen a felületen adod fel a küldeményedet?

Először is nem kell sorban állnod, míg végül elérkezel ahhoz az ablakhoz, ahol a már amúgy is elhavazott és emiatt ideges személy átveszi, hanem egyszerűen néhány kattintással azt is kiválaszthatod, hogy a saját lakcímedről vegyék fel. Ez tényleg hatalmas előny, hiszen gyakran elmenni a postahivatalba és elhurcolni odáig a csomagot nem kis feladat. Ezzel többé nem kell bíbelődnöd. Ráadásul ugyanaznap felvehetik a csomagod, mint amin ezt igényelted. Másodszor gyorsan kézbesítik. Például annak függvényében, hogy milyen futárszolgálatot választottál (közúton történő vagy pedig légi szállítást) 1 és 5 nap alatt változhat a kézbesítés ideje, ami egyáltalán nem mondható rossznak, főleg ha figyelembe vesszük a fenti esetet is. Ez azt is jelenti, hogy például Hollandia bármelyik településére is küldhetsz csomagot, mert akkor is ilyen rövid kiszállítási idő alatt ért célba a küldeményed. Harmadszor, a csomag feladásától, egészen a kézbesítésig nyomon követheted az útját.

Tehát tudni fogod, hogy a szállítás melyik fázisában tart a küldeményed. Negyedszer, biztosítást is köthetsz a küldeményedre, így ha valami történik a szállítás során, akkor visszakapod az ellenértékét. Ötödször, még mielőtt igényelnéd csomagod felvételét és szállítását, a csomagnet.hu internetes oldalon egy online kalkulátor segítségével kiszámolhatod, hogy mennyibe fog ez az egész kerülni, illetve hány nap alatt érkezik meg a címzetthez. Láthatod, hogy mindenféle szempontból megéri ezt a lehetőséget választanod, hiszen csakis jól járhatsz.