Légtisztító berendezés 60 m2-ig

Légtisztító

A levegőtisztítók nagyon pontos paraméterekkel rendelkeznek. A bennük lévő szűrők határozzák meg, hogy milyen nagyságú összetevőket tudnak a levegőből eltávolítani. Emellett a légtisztító berendezés motorjának erőssége határozza meg a kapacitását.

Már nem szükséges tologatni egyik szobából a másikba, hiszen a nyitott ajtón keresztül elvégzi egy közepes lakásban a levegőcserét. AHeavenfresh HF 380 modell 60 m2-ig végez tisztítást a lakásban. Az egész lakás levegőjét mindössze egy óra alatt kicseréli úgy, hogy közben kiszűri a levegőben lévő szennyezőanyagokat és szagokat.

A szennyező anyagok fogalmába a por is beletartozik, tehát a lakásban jóval kevesebb lesz a szálló por, ami egészségileg, de esztétikailag is fontos. Aki szeret port törölgetni, az felejtse el a légtisztító berendezés beszerzését, hiszen kedvelt időtöltése megszűnik.

A por jelentős része ugyanis a szűrőben landol majd. A légtisztító berendezés automatikusan állítja be a ventilátorok fordulatszámát, attól függően, hogy szenzorjai milyen szennyezettséget érzékelnek a levegőben.

Print Friendly, PDF & Email