A mobilflotta pénzt takarít meg Önnek

Igaz szolgáltatói kedvezmények

Így már könnyedén lebeszélheti az előfizetési díjakat és kedvező áron mobilozhat. Igényelje a mobilflotta kiemelt szolgáltatásait, amikkel olyan díjcsomagokra tehet szert, amikről nem is álmodott volna!

Pedig ezek léteznek, csupán nem mindenkinek kínálják fel a szolgáltatók. Olyan lehetőséget biztosítunk, amivel könnyedén ki lehet aknázni a legjobb ajánlatokat. Ehhez csupán annyi kell, hogy egyszerre több SIM kártya kerüljön használatba ugyanazon cégen belül, de ez kiterjed a magányszemélyekre is.

Ez azért lesz előnyös, mert a mobilflottán belüli személyekkel díjmentes lesz a beszélgetés és az üzenetváltás. Ezért a mobilnet sem lesz korlátozva.

Gondoljon csak bele, hogy ez mennyire kedvező egy nagyvállalat szempontjából, amikor minden alkalmazott korlátlanul kommunikálhat egymással. Sokkal hatékonyabbá válik ezzel a munka, hogyha mindenki naprakész információhoz juthat. Mindezt úgy, hogy közben nem kell aggódni a hatalmas összegek befizetése miatt, mert a mobilflotta rengeteg pénzt takarít meg.