Magassági ágvágó teleszkópos nyéllel

Magassági ágvágó

A gyümölcsfákat minden tavasszal meg kell metszeni annak érdekében, hogy szép termést hozzanak. Van olyan eset is, hogy a gazda már nem tud létrára mászni, ilyenkor valakinek egy bottal megmutatja, hogy melyik ágat vágja le, vagy magassági ágvágó használatával önmaga végzi el ezt a precizitást igénylő munkát. Persze ehhez először meg kell vásárolni az eszközt. Ezt megteheti a denakert.hu webáruház jóvoltából.

A készleten megtalálható a Gardena akkumulátoros magassági ágvágó TCS Li-18/20, 18 V változata, ami remek választás lehet. Tulajdonképpen, a magassági ágvágó a Gardena kerti szerszámok zsiráfjának számít, hiszen ezzel bármilyen magasságra kényelmesen el lehet érni a talajról. Ennek a gépezetnek a nyele teleszkóposan kihúzható, így még az elérhetetlennek tűnő ágakat is biztonságosan le lehet vágni ezzel. Lomkorona ritkítás és nagy magasságban végzendő gallyazás egyaránt könnyen kivitelezhető vele. Körülbelül 4 méter magasságig lehet dolgozni ezzel a magassági ágvágóval, aminek a könnyű és keskeny vágófeje még a lomkorona szűk helyein is megkönnyíti a vágást. Igény szerint állítható a dönthető vágófej, tehát nagyon megkönnyíthető a munkavégzés.

Ugyanakkor a magassági ágvágó 2 az 1-ben rendszerének köszönhetően, nemcsak a magasban történő munkát, hanem a talajhoz közeli vágások elvégzését is megkönnyíti, hiszen lehajlás nélküli pozíciót enged meg. A 18 V akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít. Tehát rendkívül praktikus ez a kerti szerszám. Vásárolja meg mihamarabb és könnyítse meg a munkát általa!