örökzöldek

Mindig szépek az örökzöldek

A kert szempontjából szomorú évszak az ősz, mert ilyenkor a legtöbb növény levelei lehullnak, a szárak elszáradnak, alig látunk zöldet. Persze, ez csak olyan helyekre jellemző, ahol hiányoznak az örökzöldek, amelyek télen-nyáron színt visznek a kertbe.

Pedig nagyon sokféle közül lehet válogatni, nem érdemes nélkülözni a színpompás szépségeket a kertünkből csak azért, mert elérkezett a hideg évszak. Télen is kimehetünk a kertbe, gyönyörködhetünk az örökzöldek szépségében, hiszen a hideg napok nem azt jelentik, hogy teljes bezártságban kell lenni.


Jó ötlet felkeresni a gardencentrum.hu weboldalt, ahol szebbnél-szebb növényeket kínálnak eladásra. Van itt babérmeggy, téli bangita, törpe lonc, japán szentfa, törpefenyő, gömbtuja, korallberkenye, tarka levelű orvosi zsálya, aranycédrus, fürtöshanga, kagylóciprus, borbolya, hogy csak néhányat említsünk.

A felsoroltak mindegyike az örökzöldek csoportjába tartozik. Bőven van választék, így az ízlésünknek megfelelő növényeket választhatjuk ki a termékpalettáról.