függő mérleg

Nagyon fontos a függő mérleg kalibrálása

függő mérleg
Függő mérleg

Bármilyen mérőeszköz megvételénél fontos a minőség. De nem szabad megfeledkezni a kiszemelt függő mérleg kalibrálásáról sem. Miért annyira fontos ez? A megfelelő beállítás hiányában a pontos adatok elmaradnak, ami számtalan területen rengeteg anyagi kárt okozhat. A mérleg kalibrálása tehát létfontosságú a precíz tömegmérési eredmények eléréséhez.

A szervizelés elfelejtésével, elmulasztásával az egész mérési procedúra pontatlanná válik, ami elfogadhatatlan. A szakemberek egyetértenek abban, hogy egy rosszul beállított eszközzel dolgozni egyet jelent a gondatlansággal és hanyagsággal. A mérlegek és tömegmérő eszközök idővel egyre megbízhatatlanabbak lesznek. Nincs ez másképp a függő mérleg esetében sem.

A gyakori alkalmazásból adódó normális kopás és egyéb külső tényezők, akárcsak a mechanikai rázkódások vagy a veszélyes környezet következménye mind negatív hatással vannak a készülékre. A rendszeresen, évente többször beütemezett mérlegkalibrálás nagyban megnöveli a tömegmérő élettartamát és mérési pontosságát.

Kényelmesebb élet az asztali tablet tartóval

A táblagépek, nagyobb mobiltelefonok és e-book olvasók a 21. században elengedhetetlen tartozékokká nőtték ki magukat. Azért, hogy használatuk a lehető legkomfortosabb legyen, az asztali tablet tartó megvétele szinte már kötelező. A modern kiegészítővel a fent említett kütyükkel sokkal könnyebb lesz majd a filmnézés vagy épp a munka.

Természetesen olyan állvány mellett érdemes dönteni, amelyiket egy mozdulattal a megfelelő fokba lehet tenni. A mai korszerű modelleknél három tengely segítségével úgy állítható be a tartó, ahogyan csak szeretné a tulajdonos. Az asztali tablet tartó esetében fontos a csúszásgátló kialakítás.

A speciális alátétek garantálják a biztonságot és védik a kütyüt a karcolástól, ütésektől. A teljes stabilitás három csúszásgátló ponttal van biztosítva. Jó választás lehet a Renkforce 29215c23a, aminek a legfontosabb előnye az egyszerű tárolhatóságában rejlik. Bármikor könnyen összezárható és áthelyezhető egy másik helyre. Utazások során tökéletes társ lehet.