körfűrész korong

Roppant tartós a körfűrész korong

körfűrész korong
Körfűrész korong

Bármilyen körfűrészről legyen is szó, kell hozzá a megfelelő tárcsa annak érdekében, hogy valóban kiválóan teljesítsen minden helyzetben. Akkumulátoros modellek esetében az Expert for StainlessSteel körfűrész korong fog beválni, hiszen képes maximálisra növelni az akku üzemidejét.

Ez a nagyon vékony alaptestnek köszönhető, ami minimálisra csökkenti a súrlódást és az anyageltávolítást. Ezáltal ez kevesebb energiát fogyaszt, továbbá simává és könnyűvé teszi a vágást. Természetesen egyáltalán nem véletlen, hogy ennyire profi tárcsáról van szó.

Tudni kell, hogy a körfűrész korong fémkompozitokból készülő ResisteQ fogazatának kopásállósága kivételes, ezért gond nélkül megbirkózik a rozsdamentes acél vágásával is. A tárcsa nyugodtan alkalmazható tehát a forgalomban levő összes akkumulátoros kézi szárazfűrésszel is.

Az Expert for StainlessSteel körfűrész korong mellett szól még a páratlanul hosszú élettartam. Ez ismét a ResisteQ fogazatnak tudható be. Ehhez társul még a rozsdásodásnak ellenálló ProteQtion bevonat, ami megelőzi a korróziót, illetve kiváló vágási teljesítményt biztosít.

Milyen körfűrész lap kell a faanyagokhoz?

Van egy tárcsa, ami beválik a legtöbb fa matériához. A Bosch Eco for Wood körfűrész lap maximálisan megbízható és pontos akkor, amikor a faanyagok vágása a cél. A tartozék köszörült fogai garantálják a könnyű, sima, gondmentes vágást. Ehhez még hozzátartozik a tény, hogy a gondosan válogatott fogak hosszú élettartamot garantálnak.

Mivel egy Bosch termékről van szó, nem szabad elfelejteni, hogy a körfűrész lap gyártásakor minden a magas minőségről szól. Az ellenőrzött gyártási folyamatnak köszönhetően, a körfűrészlap megfelel a Bosch szigorú minőségi kritériumainak. A körfűrész lap sokoldalúságát igazolja, hogy puha fa, kemény fa, rétegelt lemez és MDF-lapok méretre vágására is használható.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a megfelelő méretben ez teljes mértékben alkalmasnak bizonyul kézi körfűrészekhez és asztali körfűrészgépekhez is. Ott van még a PKS 16 körfűrész lap, ami gyors vágásokhoz profildeszkákban, padlólécekben, faburkolatokban, laminált anyagokban és forgácslapokban hibátlannak bizonyul.