Grantis nyugdíjbiztosítás

Te kipróbáltad már a Grantis nyugdíjbiztosítás kalkulátorát?

Mindenki által köztudott, hogy az állami nyugdíjak összege nem biztosít az időseknek méltó életszínvonalat, ezért azok, akik már most gondolnak időskori éveikre, megpróbálnak valamilyen módon gondoskodni a jövőjükről. Ezt megtehetik nyugdíjbiztosítással, azonban ebből többféle is létezik, úgyhogy nehéz dönteni bármelyik mellett. A Grantis nyugdíjbiztosítás díjszámító rendszere segít abban, hogy tisztán láthassunk ebben a témában. A grantis.hu weboldalon lehetőség van arra, hogy összehasonlításra kerüljenek a nyugdíjcélú előtakarékosságok.

Szakértő segít ebben, aminek köszönhetően a számodra leginkább megfelelő konstrukciót választhatod ki. Nem érdemes önállóan, szakértő bevonása nélkül döntened, ugyanis a tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb ilyen esetben az érintettek olyan nyugdíjbiztosítást vagy egyéb nyugdíjcélú megtakarítást választanak, amit körülbelül 5 éven belül már nem akarnak fizetni, sőt, sokan felbontják a szerződést is.

Ez pedig azért történhet meg, mert általában kevés időt szánunk az életünket meghatározó pénzügyi lehetőségek megismerésére. Jóllehet, az életminőségünk függ a döntéstől, nem beszélve arról, hogy nyugdíjas korunkban szeretnénk egy kicsit támogatni a gyerekeinket, az unokáinknak egy-egy kis pénzt a zsebükbe tenni, márpedig ezt az állami nyugdíjból nem fogjuk tudni kivitelezni. Ezért jó, ha szakértőt vonunk be, amikor keressük a megfelelő lehetőséget.

Jelenleg 12 biztosítótársaság kínál több mint 50 nyugdíjbiztosítást, ráadásul egy nyugdíjbiztosításon belül is 10-15 vagy akár több eszközalapból választva kellene összeállítanod azt a portfóliót, amelyik várhatóan a legjobban fogja dolgoztatni a pénzedet. Minél magasabb hozamot termel, értelemszerűen annál több pénzed lesz, amikor eljön az ideje. Tulajdonképpen a nyugdíjbiztosítások alapos összehasonlítása meglehetősen időigényes feladat. Azonban egy szakértő segítségével ez a folyamat is lerövidül. Ne feledd, hogy a nyugdíjbiztosítás több évtizeden keresztül tartó vagyonépítést jelent, ezért nem mindegy, hogy milyen eredménnyel jár!