tejsavó fehérje

Tejsavó fehérje fontos makrotápanyagokkal

A makrotápanyagok és vitaminok kiváló egészségügyi előnyökkel járnak. A cukrozatlan tejsavó fehérje minőségi, alacsony kalóriatartalmú proteinforrás, ami kritikus makrotápanyag. A tejsavó fehérje hozzájárul az egészséges csontok, izmok, haj és szervek működéséhez. Az izomtömeg az általános egészségi állapot fontos mutatója. Akár fenntartani, akár növelni szeretné az izomtömegét, a fehérje kritikus fontosságú a folyamatban.

A protein biztosítja azokat az aminosavakat, amikre a szervezetnek szüksége van a sérült izomszövet újjáépítéséhez és új izomzat létrehozásához. Kimutatták, hogy ez hatékonyabban támogatja az egészséges izomzatot, mint a növényi alapú kiegészítők.


Segíthet csökkenteni számos krónikus betegség tüneteit a gyulladás csökkentésével. A krónikus gyulladás számos lehetséges egészségi problémához kapcsolódik, mint például a szívbetegség, a cukorbetegség, az ízületi gyulladás.

A tejsavó fehérje ajánlott étrendi mennyisége  0,8 gramm testtömeg/kilogrammonként. Ez a minimális mennyiség, amire naponta szüksége van.