Gyerekülés

Több csoportba osztható autós gyerekülés 15-36 kg

Gyerekülés
Gyerekülés

Az autóba helyezhető gyereküléseket különböző csoportokba sorolják. Az első kettő a úgynevezett 0 és 0+ csoport, ami az újszülötteknek készült, 10 és 13 kg alatt használandó. A II és III. kategóriába tartozik az autós gyerekülés 15-36 kg közötti modell.

Amennyiben a gyermek eléri a 135 cm magasságot, úgy elegendő számára a hátsó ülésen a csak kartámlával ellátott típus. Ahhoz, hogy elől ülhessen, minimum 150 cm magasnak kell lennie. Tehát az autós gyerekülés 15-36 kg a magassághoz vagy a testsúlyhoz kötött.

Webáruházunkban megadjuk mindazokat a tájékoztatásokat, amelyeket vásárlóinknak tudni kell az ülésekre vonatkozó jogszabályokról. Természetes, hogy egyik sofőr sem szeretne balesetet okozni vagy szenvedni, de ezek megtörténnek és ilyenkor az a cél, hogy minél kevesebben sérüljenek, minél kisebb mértékben.

Az autós gyerekülés 15-36 kg modell képes megvédeni a kicsiket, hiszen ők kevésbé tudnak védekezni a hirtelen bekövetkező ütközéskor. Arról nem is beszélve, hogy érzékenyebbek a felnőtteknél.