Több mint 32 féle gyártmányhoz kapunyitó távkapcsoló

Kapunyitó távirányító
Kapunyitó távirányító

A modern technológia sok területen megkönnyíti az életünket. Példának okáért, az automata kapuk és garázsajtók egy kis készülék, vagyis a távkapcsoló segítségével nyithatóak és csukhatóak anélkül, hogy mi ki kellene szállnunk az autóból. Így nem kell többé szakadó esőben vagy óriási melegben ajtónyitogatással foglalkozunk.

A kapunyitó távkapcsoló nemcsak a kellemetlenségektől óv meg bennünket, hanem időt is spórol. Amikor már amúgy is késésben vagyunk egy fontos találkozóról, akkor nem kell ki-bemászkálni az autóba és minden ajtót kinyitni, becsukni, hanem pár gombnyomással pillanatok alatt elintézhetjük és máris száguldhatunk a megbeszélt helyszínre. Persze csakis a sebességkorlátozások betartása mellett.

Ha új távirányítóra van szüksége, akkor kapuaruhaz.hu weboldalon 32 féle gyártmányhoz talál kapunyitó távkapcsolót, amelyek között típus szerint és kinézet alapján is keresgélhet, amennyiben nem ismeri a modell megnevezését. Ezen kívül a kapuaruhaz.hu még egy remek lehetőséget kínál, a tanítható távirányítót, amellyel akár a garázstajtót és a kaput is egyszerre lehet vezérelni.