Több személynek való infraszauna

Infraszauna

Egyre több ember veszi a kezébe a saját egészségét, gondoskodik annak megfelelő állapotáról és tisztában van a megőrzés fontosságáról. A szaunázás már nagyon régi eredetű, de manapság nemcsak a klasszikus mód létezik. Mivel az infraszauna belső melegítő paneleket tartalmaz és nem rendelkezik kályhával, amit fűteni kell, ezért gyorsan felmelegszik.

A hőmérséklet a kabinon belül állítható oly módon, hogy kiválasztjuk a kívánt hőfokot a belső hőmérőn. Sokak számára nagy előny, hogy az infraszauna alacsonyabb hőfokon üzemel, mint a finn típusú szaunák, mindössze 40 – 50 C fokon.

Ezért itt hosszabb időt lehet eltölteni. Akár fél vagy egy órát is benn lehet az ember. Ez a testsúlycsökkentésben és különösen a narancsbőr csökkentésében lehet hatékony módszer.

Mivel hely- és energiaigénye nem nagy, az infraszauna már egy közepes méretű lakásban is egyszerűen elhelyezhető. Négyszemélyes a legnagyobb kabin, illetve a sarok szaunába ennél többen is elférnek. Vásárlás után akár egyedül is felállítható, de természetesen munkatársaink igény szerint elvégzik ezt a feladatot.