Tud Ön olvasni a testbeszédekből?

A testbeszéd árulkodó!
A testbeszéd árulkodó!

Sok esetben nehéz eldönteni, a másik ember mit akarhat tőlünk. Ám szerencsére rengeteg olyan támpontot találhatunk, amelyek segítséget nyújthatnak a másik ember szándékainak felismerésében, megértésében és az arra való reakcióban.

A testbeszéd árulkodó jelei férfiaknál és nőknél egyaránt jelen van, tehát semmi mást nem kell tennünk, csak figyelnünk egy kicsit a másik embert.

Köztudott tény, hogy a nők esetében vonzalomra utalhat a haj csavargatása, a mosolygás, a félénk tekintet, vagy például a ruha igazgatása. A legtöbb hölgy sminket és frizurát is készíthet a férfiak tudatos vagy tudatalatti elkápráztatásához, ezzel is előtérbe helyezve nőiességét.

A testbeszéd árulkodó jelei férfiaknál és nőknél egyaránt jelen vannak, így nyugodtan megállapíthatjuk, hogy a férfiak testbeszédéből is sokat tudunk olvasni. Az urak például gyakran kihúzzák magukat, emellett igényes ruhát vesznek fel, és ha udvariasan viselkednek az már bizony a vonzalom jele. Emellett természetesen, számtalan más apró jel is lehet annak, ha valaki jó benyomást szeretne kelteni a választottja előtt, ehhez sokszor elég csak nyitott szemmel járnunk.