Univerzálisan használható a Wok serpenyő

Mutatós Wok

A kínai konyhamesterek már nagyon régóta használják ezt a nagyszerű eszközt. Most már az egész világon elterjedté vált, hiszen rendkívül sokoldalúnak számít a Wok serpenyő. Igazán minőségi modellek találhatóak az edenyshop.hu kínálatában ezekből a nagyszerű termékekből.

Elsősorban az alakja miatt számít olyan különlegesnek, mivel ennek köszönhetően univerzálisan használható. Az alja gyorsan felmelegszik nagyon magas hőmérsékletre és mindehhez viszonylag alacsony energia felhasználásra van szükség.

A Wok serpenyőben lehet főzni, párolni, sütni kevés, illetve bő olajban egyaránt. Ennek a sokoldalúságnak köszönhetően, gyorsan elterjedt az egész világon és előszeretettel használják hazánkban is, amelyek különböző méretben kaphatóak.

Nagyon sokféle étel készíthető el a Wok serpenyőben, ezért aki úgy gondolja, hogy szüksége van egy ilyen nagyszerű konyhai eszközre, annak biztosan gazdagodni fog a szakácstudománya számos új fogással. A tapadásmentes bevonat ezúttal sem maradhatott ki, ami még inkább kényelmessé teszi a használatát.

Print Friendly, PDF & Email