Verhetetlenek lettek a whisky árak

Kiváló Ír whisky

Finom ital, amelyet leginkább a skótok, írek, amerikaiak fejlesztettek tökélyre. A whisky árak nagyon változóak, mivel minden árkategóriában kaphatóak. Persze a minőséget itt is meg kell fizetni, azonban, aki ért az italokhoz, az tisztában van vele, hogy mit miért fogyaszt. A termékeink árait úgy igyekeztünk kialakítani, hogy minél kedvezőbbek legyenek.

Egész baráti áron, kifejezetten minőségi italokat vásárolhat tőlünk. A Jameson Whisky kiváló példája ennek. Igazi ír recept alapján készült és több mint 200 éves múltra tekint vissza.

Egy ilyen nagy múltú itallal nehéz mellényúlni. Természetes eljárással fahordóban érlelik és háromszor kerül lepárlásra, ameddig elérik a tipikus Jameson ízt. A kedvező whisky árak nem kerülték el az amerikai márkákat sem. Az öreg Jack Daniel’s-t nem kell bemutatni senkinek. Kiváló whiskyjével nemcsak hazájában, de az egész világon ismertté vált.

A Jack Daniel’s Whiskey szintén tölgyfahordóban lett érlelve, ami megadta neki azt a csodás aromát, amivel ennyire népszerű itallá vált. A whisky árak gyakran kedvezményesek, tehát ne szalassza el ajánlatainkat!