Webáruház készítés profi segítséggel

A webáruház készítés nem könnyű feladat
A webáruház készítés nem könnyű feladat

Egy weboldal megtervezése és elkészítése nem kis feladat, hát még egy webáruház készítés. Mikor ki kellett találnunk a weboldalunk design-ját és egyáltalán azt, hogy mi is legyen rajta nem volt könnyű. Mikor az ember nincs benne ennyire, azt hiszi könnyű. De elég nehéz kialakítani valamit úgy, hogy az minden igényt kielégítsen.

Mi egy szabaduló szoba honlapját csináltuk meg, ami azért is volt még egy kicsit bonyolultabb, mert ki kellett találni egy időpont foglalási rendszert. Ez úgy működött, hogy aki feljött a honlapra, lehetősége nyílt csapata részére időpontot foglalni a játékra.

Látták az érdeklődök, hogy mikor van még szabad időpont és rögtön foglalhattak is. Kattints ide, ha érdekel az internetes üzlet. Mi ezt láttuk és tudtuk mikor van játék. Azért elég sok mindent ki kellett alakítani és ki kellett találni, hogy gördülékenyen menjen minden. Legfőbb szempont az volt, hogy a játékosok mindent megtaláljanak a honlapon és gördülékenyen menjen a foglalás is. Sikerült kialakítani, jól ment a dolog. Büszke vagyok, hogy sikerült, de ehhez kellett egy jó weblap szerkesztő.