zászlófüzér

Zászlófüzér nemcsak reklám céljából

zászlófüzér
Zászlófüzér

Manapság már rengeteg eszköz áll a rendelkezésünkre, amivel egy termékre, szolgáltatásra vagy eseményre felhívhatjuk a figyelmet. Az egyik ilyen kiváló eszköz a zászlófüzér, mivel igen hatásos, ugyanakkor nem túl költséges. Itthon is nagyon népszerű, így bizonyára már mindenki látott színes textilekből vagy PVC-ből készült füzéreket, kül- és beltéren egyaránt. A szabadtéri rendezvények, vendéglátó egységek egyik népszerű eleme, amin megjelenhetnek termékek, események nevei, logói.

A zászlófüzér nemcsak hatékony reklámeszköz, hanem mutatós kiegészítője is a rendezvényeknek, kávézóknak, boltoknak. Mind bel-, mind pedig kültéri használatra kitűnően alkalmas, készülhet textilből vagy kétoldalas PVC-ből. A Hungarodekor Kft. szakembereitől megrendelhető egyedi nyomtatással vagy anélkül, 15X25 cm, illetve 20X30 cm standard, valamint ettől eltérő méretekben is vállalnak megrendeléseket. A zászlófüzér nemcsak a reklámozás céljából előnyös, hiszen például a szülinapi bulik üde színfoltja is lehet.

A könnyű kezelhetőség érekében, a füzér 5 méteres darabokból készül, így nem gabalyodik össze. Aki a vállalkozását, termékét vagy egy rendezvényt zászlón szeretne népszerűsíteni, annak nemcsak a maga a zászló árával kell számolnia, hanem egyéb költségekkel is. A zászlórúd ár ezért fontos tényező a rendelések során. Mint mindenben, a Hungarodekor vállalat ebben is rugalmasan jár el. Ez pedig azt jelenti, hogy többféle termék közül választhatnak az ügyfelek annak alapján, hogy milyen követelményeknek kell megfeleljenek a rudak.

A zászlórúd ár természetesen az alapján változik, hogy milyen méretű és kivitelű modellt rendelnek. Az alumínium zászlórúd elérhető 6 – 12 méter magasságig merevítős, mobil teleszkópos szélgéppel ellátott beltéri kivitelben. Bármelyiket is kérje az ügyfél, a zászlórúd ár itt minden esetben korrekt. Az árak annak függvényében is változhatnak, hogy a megrendelő igényel-e szállítást vagy telepítést. A zaszlo.eu weboldalon keresztül bármikor lehetőségük van árajánlatot kérni az ügyfeleknek.