férfi ajándékok

Bravúros és kacagtató férfi ajándékok

férfi ajándékok
Férfi ajándékok

Néha kész rejtély megoldása előtt állunk, ha ki kell találnunk, mivel lepjük meg név- vagy születésnapján a férfit. Azt tudjuk, hogy ők a praktikus tárgyakat kedvelik, a férfi ajándékok mégis sokkal változatosabbak. A megmosolyogtató daraboknak például az örök gyerek mókamesterek nagyon tudnak örülni, ezért jó, ha a crazyshop.hu webáruház virtuális polcain néz körül.

A készleten szereplő vicces férfi ajándékok egyik kiválósága a Félkarú Rabló Persely, ami a játékos kedvű urat garantáltan otthon marasztalja. A persely tartalmát kizárólag az tudja megdézsmálni, akire rákacsint Fortuna istennő.

A webshopban a férfi ajándékok tömkelegével lehet találkozni, innen biztosan nem távozik üres kézzel, hanem a leginkább megfelelő meglepetéssel. Így nem kell a klasszikus pezsgőt vagy bort átnyújtania a jeles napon, hanem valami olyasmit adhat, amit senki mástól nem fog kapni az ünnepelt. Ha jól választ a férfi ajándékok közül, az egész társaság hangos nevetésben fog kitörni, amikor az úr kibontja a csomagot.