A Ferihegy parkolas éjjel-nappal kivitelezhető

Reptéri parkolás

Manapság már minden a rendelkezésünkre áll, amikor úgy döntünk, hogy szeretnénk elutazni egy hosszabb útra. Ennek a legkényelmesebb módja az, ha repülővel megyünk.

De miként jutunk ki a reptérre? A Ferihegy parkolás most már gond nélkül lehetséges, ezért akár saját autóval is lehet menni. Az utazás időtartama alatt a jármű fedett, védett helyen lesz, ezért nem történhet kellemetlen meglepetés a hazatérés alkalmával.

Érdemes kihasználni ezt a remek szolgáltatás, mert biztosan a hasznára fog válni még annak is, aki a fővárosban lakik. Még abban az esetben is drága lesz taxival eljutni a reptérre, nem beszélve arról, ha az illető vidéken lakik. A Ferihegy parkolás költségei nem megfizethetetlenek.

A parkoló könnyen megközelíthető az M0-M4 reptéri csomópontján keresztül. A parkolás után kisbuszok viszik az utasokat egészen a terminálokig, ezért nem kell a gép lekésése miatt aggódnia senkinek. Az éjjellátó kamerarendszernek köszönhetően, az autó a legnagyobb biztonságban lesz. A Ferihegy parkolás során 300 férőhely áll rendelkezésre.