Gaggia kávégép

A Gaggia kávégép a legmagasabb igényeknek is megfelel

Az eszpresszó készítés ma már a világ összes kávézójában és otthon is lehetséges. A Gaggia kávégép a megbízhatóság és a kifogástalan minőség etalonja minden csésze eszpresszó elkészítésében. A több mint 70 éves múltra visszatekintő legendás márka a kávéfőzők piacának zászlóshajója.

A Gaggia kávégépek története akkor kezdődött, amikor a feltalálójuk miközben baristaként dolgozott, elégedetlen volt a kávé minőségével. Ezért a tökéletesítési folyamat során kitalált egy különleges módszert a kávészemek őrlésére. A feltaláló folyamatosan dolgozott, új kísérleteket végzett és új kávéfőzési módszereket fejlesztett ki, ami az első Gaggia kávégép megszületéséhez vezetett.

De ez a modell sem volt tökéletes és a feltaláló továbbra sem hagyta abba a kísérletezést. A folyamatos munkájának köszönhetően, ma, a XXI. században mindenki élvezheti a kifogástalan fekete varázslatos tulajdonságait otthon és az irodában, valamint az éttermekben és a kávézókban is. Nem csoda, hogy a Gaggia kávégépek meghódították a legendás kávé ínyencnek számító olasz piacot is.