A kabinbőrönd legyen bővíthető!

Minőségi kabinbőrönd

Annak, aki a munkája során sokat van úton, szüksége van egy olyan utazótáskára is, amivel ingyenesen utazhat a legtöbb légitársaságnál. Tehát a megfelelő méretű és kialakítású kabinbőrönd nélkülözhetetlen ilyen esetekben, ezért ezeket sokan keresik.

Például a taskagaleria.hu webáruházban megvásárolható Travelite kabinbőrönd 55x40x20 vagy 55x40x23 cm nagyságú, remek minőségű kézipoggyász típusok, amelyekből sok színű megtalálható a termékpalettán. Azonban vigyázni kell a vásárláskor, mert nem érdemes 23 cm mélységű bőröndöt venni, hogyha az nem bővíthető, mert azt csak kevés légitársaság fogadja el!

Viszont, ha a bőrönd bővíthető, akkor megfelel a követelményeknek. Az is számíthat a kabinbőrönd esetében, hogy kétkerekű legyen, amelyek süllyesztve vannak, így több mindent bele lehet pakolni. A négykerekű bőröndnél a kerekek elvesznek az űrtartalomból, viszont könnyebb velük közlekedni. A paramétereknek megfelel a kemény bőrönd is, aminek egyetlen hátránya az, hogy nincsenek külső zsebei, amelyek jól jöhetnek az úton.